Många lärdomar från
ett långt liv i skolan

Alnäs tillverkar tåliga och tidlösa möbler för skolor och offentlig miljö. Vi har funnits och utvecklats med skolan i snart 70 år, som en stolt supporter.

Skräddarsydda lösningar för långsiktighet och funktion

Närvaron i skolmiljön och närheten till hållbara material och vår produktion i Sverige, har odlat fram ett beprövat möbelsortiment, skräddarsytt för den inspirerande men också tuffa skolmiljön. Långsiktigheten, kvaliteten och stora delar av sortimentet står fast.

Men vi ser nu till att förlänga långsiktigheten ytterligare, bland annat med förlängd garanti. Samtidigt som vi använder närheten till våra egna fabriker för att öka möjligheterna att addera, mixa och anpassa färg- och materialval. Så att vi tillsammans med dig som samhällsbyggare kan skapa en hållbar skolmiljö med karaktär och funktion som står sig år efter år.

SONO_180626-79833
qbena

En del av Qbena

Sedan 2023 är Alnäs Skolmöbler en del av Qbena. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eget nunc ut libero euismod congue nec eget justo. Duis aliquam, nisi id faucibus convallis, eros quam euismod felis, ac cursus magna nisl et turpis.

Rulla till toppen