Med framtiden inom räckhåll

Långsiktigheten har alltid varit en del av Alnäs vardag, en i grunden intuitiv hållbarhetsambition. Den fortsätter vi att utveckla när vår hållbarhetsresa fortsätter. Alltid med utgångspunkt i närhet, kvalitet och ansvar för framtiden.

Förutsättningarna

Det är genom att ha vår egen fabrik i Sverige nära våra kunder, vi kan jobba verkligt långsiktigt här och nu. Förutom att det kortar leveranssträckor och transporter får vi nära till handling och kvalitetskontroll. Den egna produktionen ger oss kontroll över allt från arbetsmiljö till materialval och processer. Så att vi också snabbt kan genomföra förbättringar som fortsätter att effektivisera och utveckla vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete.

Svenskproducerat och förnyelsebart

Trä har sedan dag ett, varit hjärtat i allt vi gör. Och som ett förnyelsebart och mångsidigt material har det en given huvudroll i alla våra produkter även framöver.

Vi använder svenskt virke i skåpen så långt som det är möjligt. Och genom en certifierad leverantörskedjan kan vi erbjuda FSC-märkt trä i våra produkter. Allt massivt trä kommer från sågverk i Dalarna och spånskivor levereras från de jämtländska skogarna. 

astai14254
Rulla till toppen