Med fullständig närvaro sedan 1951

Vi har funnits och utvecklats med skolan i snart 70 år, som en stolt supporter. Närvaron i skolmiljön och närheten till hållbara material och vår produktion i Sverige, har odlat fram ett beprövat möbelsortiment, skräddarsytt för den inspirerande men också tuffa skolmiljön. Långsiktigheten, kvaliteten och stora delar av sortimentet står fast. Men vi ser nu till att förlänga långsiktigheten ytterligare, bland annat med förlängd garanti. Samtidigt som vi använder närheten till våra egna fabriker för att öka möjligheterna att addera, mixa och anpassa färg- och materialval. Så att vi tillsammans med dig som samhällsbyggare kan skapa en hållbar skolmiljö med karaktär och funktion som står sig år efter år.

Det var med den första beställningen pallar till Stockholms skolbespisning vi gick från hobbyverksamhet till snickerifabrik 1951. Sedan dess har vi arbetat med förvaring i skola och offentlig miljö. Hantverkskunnandet, kvalitetsmedvetenheten och de många årens erfarenhet från skolans värld har odlat fram tåliga tidlösa produkter. Skåp och förvaringslösningar som tillåtit vardagen, skapandet och lärandet att ta plats. Som stått pall för årskull efter årskull. 

Förvaring med det tålamodet skapas med omsorg och ansvar. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Våra möbler tillverkas fortfarande här i Sverige, med hållbart förnyelsebart trä från Svensk skog och gedigna konstruktioner. Vi tolererar varken giftiga produkter eller dåliga arbets-förhållande. Långsiktigheten har alltid varit en del av vår vardag, ett i grunden intuitivt hållbarhetstänkande som nu utvecklats och fortsätter utvecklas.

När vi nu varsamt vitaliserar Alnäs är allt detta vår språngbräda. Närheten till skolan. Hantverket. Respekten för kommande årskullars drömmar och dagens slit. Det vi nu adderar är fler och större möjligheter. Som möjlighet att välja och mixa fler färger, fanér och behandlingar. I de mått som passar skolmiljön du vill skapa eller utveckla. Närheten till vår produktion gör att vi kan erbjuda detta till bibehållen kvalitet och förlängd garanti, men utan att priserna skenar. Snarare tvärtom. Snart kan vi också erbjuda ett ännu bredare sortiment och en smart monteringslösning som kommer att kunna leda till nya miljövinster och öppna för cirkulära erbjudande framåt.

De första uppdateringarna ser du säkert redan här. Välkommen vidare med oss.

Prenumera på
vårt nyhetsbrev

Rulla till toppen